ANNONS:

Nedräkning för min nya sajt REPLASE

replase2
Foto: Nedräkningssidan för Replase.com som mitt företag Addect Group AB står bakom.

För ett halvår sedan kom jag på ett nytt sätt att koppla ihop produkter så att det blir lättare och roligare att shoppa på nätet. I höstas hittade jag inte rätt foundation och då bara kom idén till mig, och efter någon månad kom jag på att detta skulle kunna fungera på alla webbshoppars produkter. Jag beordrar er förstås 😉 att gå in på sidan Replase.com för att anmäla er e-mailadress så att ni inte missar kommande uppdateringar.

Känns riktigt kul att nedräkningssidan är på plats och att jag har en tid att förhålla mig till. När jag startade webbshoppen gravtest.se tog det tre veckor från att idén kläcktes till att webbshoppen var i skarpt läge, men eftersom jag behöver hjälp av webbutvecklare och designer, och eventuellt ta in investerare också, får det ta lite längre tid. Och det känns riktigt bra! 🙂

Om ni vill vara med och testa sidan under utvecklingens gång så anmäl er gärna genom att skriva en kommentar i anslutning till det här inlägget eller skicka mail till info@addect.com, så återkommer jag när det är dags att börja testa. Det kommer förmodligen att ske i olika omgångar och jag kommer att låta testarna ha mycket att säga till om.

P.S. Jag har inte riktigt bestämt mig än om tjänsten ska heta Replase eller LikaBra, men jag har reserverat båda .com-domänerna. Vi får se vad Bolagsverket säger. Är det något namn ni föredrar?

2 Comments

  1. 3 April 2014 / 12:29

    Vad spännande! Replase.com låter utan tvekan bättre än LikaBra i mina öron. LikaBra ger i alla fall mig dåliga vibbar eftersom jag direkt tänker på varför jag ska nöja mig med något som är lika bra när jag helst alltid vill ha något bättre!?!

    • 6 April 2014 / 23:11

      Ja, kanske det. 🙂 Det lutar mot Replase just nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.