ANNONS:

Känslan när man köpt ett par superpiffiga skor

finskor1

finskor3

finskor2

Kolla in mina nya pumps! Jag bara älskar dem! Passar lika bra i business-sammanhang som till fest, eller när jag vill vara vardagsfin! Färgerna är creme och svart, de är av lack, sköna, lagom klack, eleganta, lyxiga, damiga, piffiga och en aning tuffa också. De kommer från Rizzo och jag bloggade om dem för några veckor sedan.

Nu är bara frågan om jag ska lägga på en gummisula eller inte. Det sägs nämligen förstöra “känslan” när man har dem på sig. Dessutom lär skorna andas bättre om man inte lägger på gummisula. Klackas om ska de i varje fall!

P.S. Har testat tre trenchcoats och kommer eventuellt att behålla en. Hoppas hinna redigera dessa bilder senare ikväll eller imorgon.

12 Comments

 1. 29 March 2014 / 19:27

  Skitsnygga 🙂
  Hur hög är klacken?

 2. anna
  29 March 2014 / 22:38

  Jättefina skor! Är så nyfiken på att få se trenchcoatarna på och vilken du valt (också på få se beiga kimonon på…).

 3. Carro
  30 March 2014 / 02:22

  Fina skor!
  Håller verkligen med att känslan är obeskrivlig när man har hittat ett par fina skor! 🙂

 4. Cristina
  2 April 2014 / 20:02

  Hej! snygga skor! Jag har själv funderat på att köpa de. Har en hel del skor med lädersula och jag fick följande rådd (som jag har följt för det mesta). Om du vill använda skorna ute, det är bra att lägga på en tunn gummisula, eftersom lädersula är känslig mot blöttunderlag och slitts snabbt när den är blött. Det skyddar sulan och gör att skorna håller längre. Om du däremot vill använda skorna mest inne eller endast ute när det är torrt, behövs inte gummisula. Hälsningar, Cristina

  • 2 April 2014 / 22:36

   Det blir nog mest inneskor men man vet ju aldrig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.