ANNONS:

Randigt uppe eller nere?

rand1

Fin randig topp från MQ. Tog bilden när jag var på MQ i Trelleborg för att göra en intervju med modeexperten Anders. Riktigt kul med herrmode ju!

randigt3
Kjol från Ganni. Finns hos Boozt.

Randigt är alltid fräscht till våren och sommaren. Jag gillar verkligen randiga toppar men egentligen passar jag bättre i tvärrandigt nertill. Jag klickade därför hem kjolen från Ganni med ett presentkort och tänkte mig den som en trädgårdskjol, men den är ju hur fin som helst på. Det blir ingen trädgårdskjol! 🙂

Gillar du randigt?

6 Comments

 1. 28 March 2014 / 16:49

  Ja, självklart. Randigt är alltid snyggt!

 2. anna
  28 March 2014 / 19:53

  Älskar randigt. Tyvärr är jag lite bred om baken så randigt nertill är inte fint på mig..

  • 28 March 2014 / 20:45

   Men du blir ju alla snygga randiga toppar perfekt för dig. 🙂

 3. 30 March 2014 / 13:52

  Jag har massa randigt, både på längden och tvären, och älskar det! Klär även min lillkille i väldigt mycket randigt. Min pappa brukar säga varje gång han träffar min lille W att “har du randigt på dig idag också?!” med ironi och glimten i ögat 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.