The Incredible Face mask – en recension

ans

Jag har testat The Incredible Face mask två gånger och här kommer en recensionen.

The Incredible Face mask är en mask som ska torka in i hela 30 minuter, minst, därefter dras den av och då avlägsnas orenheter. Efteråt känns huden riktigt krispig och ren utan att kännas uttorkad. Men var försiktig, allt hår den läggs över vaxas bort. Så se upp med hårfäste, ögonbryn och eventuella andra håriga ställen. 😉 Du bör också vara försiktig om du är äldre och har slapp hud. Jag skulle vilja påstå och den gör verkligen sitt jobb.

Jag fick med en rabattkod i presskitet. kathe30 som ger 30% rabatt på alla mask-paket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.