Jag hann!

lovisa
Foto: Lovisa Ståhl underhåller innan det ska börja. Underbar röst och grymt musikalisk!

Jag hann till eftermiddagens föreläsningar på Internet i Fokus! Jag hann faktiskt slinka in på Rizzo också. Jag gick vilse och hittade inte Palladium först, och då råkade Rizzo finnas där. Oops! Provade skor och frågade efter vägen – en riktigt bra kombination visade det sig. 😉 Träffade Alexandra Bylund (<– hjälp henne med glasögonval) på eventet strax innan det började igen efter pausen. Herregud, två år sedan vi sågs sist. Vi avslutade med en spontan fika. Jag hoppas det inte dröjer två år igen. 🙂

2 Comments

  1. 25 March 2014 / 22:00

    Nä nu jäklar får det gå snabbare till nästa gång. Måndag på Minc typ 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.