ANNONS:

Ett event om digitala medier

int

Imorgon hoppas jag komma iväg på Internet i Fokus. Det är en heldag fyllt med nätverkande och föreläsningar om digitala medier. Som lördagsgodis för mig alltså. 😉

Hektor har blivit hostig och febrig (igen!). Vi tänkte att han skulle börja på förskolan igen efter två veckors frånvaro på grund av influensa, men icke. I eftermiddags var det helt omöjligt att få tag i en läkartid. Håll tummarna för att vi ska slippa akuten i natt och att vi får komma till på Vårdcentralen (som det inte heter längre…) snabbt imorgon. I så fall kanske jag kan vara med åtminstone halva dagen medan barnen är i tryggt förvar hemma med sin mormor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.