ANNONS:

Efter influensan

Det var tre dagar sedan febern släppte men fy vad trött jag fortfarande är, och inte minst hostig. Lite ont i öronen har jag också och känner av bihålorna. De kommande tre dagarna har jag mindre aktiviteter inbokade och tänker satsa på att vila upp mig (kanske att ta i med tre sjuka barn här hemma ;)) och dricka mängder med Berocca. Jag har prioriterat bort allt oviktigt och gör bara det mest nödvändiga där bloggen är inräknad förstås. 🙂 Känns riktigt bra. Och tusan vad fokuserad jag är på att bli frisk!! Jag vet exakt vad och i vilken ordning jag ska göra saker sen. Men just nu måste jag hålla mig lugn och fokusera på att vila.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.