Studiedag och VAB-träsk

Rubriken sammanfattar min dag väldigt bra. Jag måste säga att det är utvecklande att vabba. Ja, faktiskt! 😉 Det tvingar mig att vara flexibel, jag lär mig att prioritera bättre (till nästa gång…) och det blir en påtvingad men naturlig paus som är bra. Jag har annars väldigt lätt att gå från idé till handling om det är något jag brinner för, men det är bra att stanna upp ibland för att finjustera kursen. Så det är vad jag har gjort idag – utvecklats. 🙂

Jag har prioriterat det som rör kunder och det är därför min egen blogg har blivit lidande under dagen, men jag tänkte ta igen det ikväll. Lanseringen av Stylistonline får vänta till nästa vecka.

Fler som har utvecklats idag? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.