Från vintertrist till vårsnygg i håret med Lernberger Stafsing

v20

Jag höll på att tappa hakan när jag såg Camillas superfina hår. Hon är alltid superfin men i förrgår var håret extra snyggt. Var tvungen att fråga henne vad hon hade gjort och vilka produkter hon hade använt. Grejen är tydligen att använda produkter från Lernberger Stafsing. Om du vill veta exakt vilka produkter hon har använt och hur hon har gjort så gå in på Valengallerians blogg för där har jag skrivit mer utförligt. En sak är säker – jag ska apa efter. 🙂

P.S. Camilla jobbar på Kicks i Trelleborg så åk dit och fråga om du vill veta mer. Alla som jobbar på Kicks i Trelleborg är engagerade och duktiga.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.