Min artikel är publicerad

artikelblogg

Nu finns min artikel publicerad hos Driftig.nu – Så når du ut med ditt företag i bloggar. Mina första artikel inom företagande och detta gav mersmak kan jag säga. 🙂

6 Comments

 1. Kattis
  4 March 2014 / 15:42

  Kul, ska läsa!

 2. Kattis
  4 March 2014 / 19:53

  Bra skrivet! Skriver själv i en blogg, en blandning av musik, second hand, konsumtion och annat. ( http://www.sadnesstheory.com) Det vore intressant med dina tips om man vill nå ut, tex få presskit? Jag använder väldigt få produkter själv och vill gärna minska men det vore intressant att tex kunna testa makeup som inte innehåller skadliga ämnen.

  • 6 March 2014 / 14:44

   Tack! Bra idé. Jag ska klura ihop något angående detta.

 3. 4 March 2014 / 22:25

  spännande, ska spanas in 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.