Bra dag!

Det blev en riktigt bra dag trots allt. Min fantastiska affärspartner kom med uppiggande tårta till mig, jag jobbade på hemifrån och har fått gjort hur mycket som helst. Imorgon blir det möte med bank, en butiksgenomgång i Trelleborg, ett par timmar på kontoret (jag tar med kameran för jag hoppas att ni är nyfikna!) och senare på kvällen ett par timmars möte igen. Jag tänkte klämma in styrketräning också. Nu låter det kanske som jag inte ser barnen, men jodå, jag hämtar dem ganska tidigt på eftermiddagen och ofta umgås vi hela helgen tillsammans även om jag jobbar några timmar då också.

Jag får ihop min tid genom att välja bort en del TV-program som t.ex. Melodifestivalen och “onödiga” sociala grejer. Alla nya kontakter har med företagande att göra på något sätt. Och så jobbar jag väldigt mycket med mobilen som redskap och det gör att jag snabbt kan slänga iväg ett viktigt mail, uppdatera i olika sociala medier o.s.v.. Som tvillingmamma har jag verkligen lärt mig att multitaska vilket jag också har nytta av.

En viktig sak är att jag ser till att jobba med sånt jag verkligen gillar så att jobb och fritid går ihop på ett bra sätt. Och jag trivs verkligen med att själv kunna bestämma vem jag vill jobba med och att vara min egen chef. Den frihetskänslan är värd så mycket!

Hur får du tiden att räcka och hur resonerar du kring jobb och fritid?

2 Comments

  1. 4 March 2014 / 10:23

    Precis i de banorna jag också börjar tänka! 🙂 Och det är roligt när man får jobba med det man vill! Måste också lära mig att välja bort Melodifestivalen etc. I år har jag dessutom bara stört mig på detta Tänk så mycket jag hade hunnit med under denna tid..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.