ANNONS:

Jackan från Morris

morris2

Ni är några som hade frågor om jackan från Morris Lady. Ja, jag behöll den för jag gillar den och den fyller en bra funktion i min garderob. Färgen är varmt off-white och metalldetaljerna är guldiga. Den har axelvaddar men de är mycket smala och följsamma så det är inget som stör alls. Strukturen är underbar och den är fodrad så att den fortfarande är mycket följsam. Jag har vikt in ärmarna eftersom jag vill ha dem lite kortare. Jag tog storlek 38/M och den är normal till något liten i storleken. Jag brukar annars ha 36 eller 38 om storlekarna är normala. Hade inte kunnat ha 36/S. Jag har redan hunnit använda den två gånger och fler gånger kommer det att bli.

Fråga gärna om ni vill veta mer! 🙂

Den finns bland annat att klicka hem hos Nelly.

10 Comments

 1. Johanna
  28 February 2014 / 13:47

  Hej snälla kan inte du göra ett inlägg om vilka skor som gäller i vår?! Tycker övergången nu är så svår. Kram Johanna

  • 28 February 2014 / 14:05

   Absolut! Jag återkommer med detta. är det vardag eller fest du tänker?

 2. Johanna
  28 February 2014 / 14:16

  Tack! 🙂 Vardag, men jag gillar ändå med lite stil och klack och sådär. Och som även passar mig som är mamma ledig och struttar runt med barnvagn 😉 har kommenterat här tidigare men tack igen för en grymt bra och inspirerande blogg!

 3. Johanna
  28 February 2014 / 14:26

  Klickade nyss hem ett par ballerina i guld från Nelly men tänker mig skor som funkar nu innan det är dags för sånt 🙂

 4. 28 February 2014 / 20:07

  Den är som gjord för dig Käthe!
  Var på NK idag och kikade på alla alla härliga plagg från Morris! Mmmmmm…..:)
  Kram
  Carina

 5. 5 March 2014 / 09:20

  Åh, den är ju så snygg!! Och annonsen i både Damernas värld och Elle är ju så smakfull. Precis som du så skulle jag gärna vilja kopiera hela outfiten och frisyr och allt. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.