Rouge från Clarins fräscha vårlook

20140224-202341.jpg

clar6

Jag var på Valengallerian ikväll för ovanlighetens skull, annars brukar jag spana in butikerna på förmiddagarna. Personalen på Kicks visade mig de nya fräscha krämrougen från Clarins nya vårlook och jag kunde inte låta bli att shoppa det i färgen 01 peach. Jag hade ju trots allt klubbrabatt att nyttja. Imorgon ska jag se ut som en fräsch persika. 😉

Eleven säljer rougen om ni vill klicka hem. Behagliga och snygga färger. Jag fick också testa Clarins Palette Instant Light Radiance Boosting Complexion Base som är en primer/Foundation. Funderar på att köpa den också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.