ANNONS:

Addect

addect

Idag har jag hunnit snabbfixa den nya hemsidan för mitt företag. Jag har bytt namn från SMECC AB till Addect Group AB och nu känner jag mig hemma med det namnet. Tanken är att företaget så småningom ska rymma flera dotterbolag med olika verksamheter och därför tycker jag att namnet är mer passande. Add + Connect blir Addect.

4 Comments

  1. Kattis
    23 February 2014 / 09:47

    Det ser väldigt bra ut. Det är roligt att du delar med dig av dessa processer. Jag tror många finner inspiration i dig och din drivkraft. Kul att verkställa sina ideér! Du får tummen upp från mig och ett stort bravo!

  2. 23 February 2014 / 22:05

    Så roligt och spännande Käthe! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.