ANNONS:

Fler byxtips – träning

083

Måste tipsa om dessa fantastiskt sköna träningsbyxor från Nike. Det fina med dem är att de har en bred midjeresår så att de inte skär in någonstans och så består de till största delen av bomull. Jag är nämligen inget fan av syntetmaterial när det gäller träningsbyxor. Hittar dem tyvärr inte i någon webshop men jag ska kolla mer sen. Jag köpte mina på Intersport i Trelleborg. Jag gick ner en storlek för att få dem riktigt tajta.

4 Comments

  1. Petra
    19 February 2014 / 17:17

    Snygga!
    Vad heter modellen?

  2. 19 February 2014 / 22:48

    Jag ska ta reda på det. De ligger i tvätten nu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.