Svårt att hitta bra namn när man startar företag

Företagsnamn är svårt. Mycket svårt! Jag har lämnat in ett nytt namnförslag till Bolagsverket gällande företaget jag äger själv, för det känns* bättre och jag har com-adressen. Det är banne mig inte lätt att hitta lediga com-adresser för de registreras på löpande band så att de ska kunna säljas dyrt till företag, spekulerar jag.

Jag har också lämnat in namnförslag för ett företag som är under nybildning. Namnet känns* riktigt bra (jag hoppas det går igenom!) och det ska bli roligt och bra att få en kompanjon. Vi blir ett perfekt team. 🙂 Om två veckor har vi ett gemensamt kontor också.

*) Jag skulle gått på en föreläsning i våras som handlade om att man inte ska gå efter magkänslan, men min erfarenhet är att man måste följa magkänslan, annars blir det inte bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.