Snygga sandaler hos La Redoute

Jag vet att det inte är somrigt ute än, knappt ens vår, men jag gillar att vara förberedd med sandaler när sommaren kommer. 🙂 Jag har hittat tre snygga sandaler hos La Redoute. Alla tre paren kostar under 350 kr och två av dem är av skinn.

sa1

De här är i guldigt läder men finns också i färgerna beige och svart. Jag tycker de är superfint enkla men en enda liten detalj – rosetten fram. Priset är 349 kr.

sa3

Sandaler för dig som vill synas lite mer men som samtidigt inte är “too much”. Finns i färgerna natur och vit. Priset är 279 kr och de är av syntetmaterial.

sa2

Här är ett par i läder som ser ut att sitta bra på foten med sina många remmar. Dragkedja bak så att de är lätta att ta av och på. Effektfullt med djurmönstrat på hälen. Finns i natur/leopard och svart/zebra. Priset är 349 kr.

Några sandaler som föll dig i smaken?

3 Comments

 1. 17 February 2014 / 21:29

  Jag tycker alla är snygga men däremot gillar jag inte “snöret” mellan tårna. Tycker att det är fruktansvärt obekvämt, typ som sandalernas motsvarighet till stringtrosorna 😀

 2. 18 February 2014 / 08:14

  Det guldiga och det ornamentarade är SÅ rätt i sommar och syntes i massor av montrar på skomässan i Milano inför denna våren/sommaren.
  Personligen gillar inte jag heller sandaler med s k toe post. De säger att man vänjer sig, jag har provat…
  Är du nyfiken på fler sandaler, hälsar jag dig ödmjukt välkommen in på http://www.jobi.se. Kolla under Footsoul!

 3. 18 February 2014 / 09:37

  Supersnygga alla tre. Men jag blev nog mest förtjust i nr 2. Ha en fin dag. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.