ANNONS:

Boots från Coolway

Detta är ett gästinlägg av Anna Jansson.

I höstas köpte jag de här bootsen från Coolway hos Zalando. Jag var inte helt säker på dem då, varför kommer jag inte ihåg men jag tror kanske att jag tyckte de var för ljusa i färgen. Därför köpte jag ett par bruna boots från Hööks också som inte alls har blivit lika mycket använda. Så här i efterhand kan jag konstatera att det är dessa från Coolway jag har använt flitigt hela hösten fram tills nu. Eftersom de inte är särskilt fodrade kan jag inte ha dem om det skulle bli riktigt vinterkallt, men det har inte hänt än här i Skåne. 🙂 Anledningen till att de har blivit så välanvända tror jag beror på att de är sköna, lätta att ta på och av samt har en neutral färg som passar till det mesta.

Tyvärr finns de inte kvar i just den här färgen men jag såg att de finns kvar i mörkbrunt. Och sedan har förstås Zalando många fler skomodeller från bl. a. Coolway som är värda att spana in.

Detta är ett gästinlägg av Anna Jansson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.