Dagens

gens

Kom på att jag inte visat hur min nya “lilla jacka” ser ut på. Här är en snabb bild jag tog i provrummet idag. Den är så skön och mysig att ha på sig att jag redan nu vet att den kommer att bli en favorit i vår. Då kommer den att funka som utomhusjacka. Tills dess har jag den som inomhusjacka. T-shirten kommer också från Lindex och byxorna från Gina Tricot.

4 Comments

  1. Johanna
    13 February 2014 / 19:29

    Supersnygg jacka! Sitter just i valet o kvalet om jag ska köpa den på nätet. Tycker du den är stor i storleken eller liten?

  2. Johanna
    13 February 2014 / 19:42

    Tack, snabbt svar! Gillar verkligen din blogg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.