Planer för träningen

tran
2,3 kg proteinpulver är snart slut, med viss hjälp från sambon, så ikväll beställde jag nytt. Jag gillar Syntha-6 i jordgubbssmak bäst. Eftersom jag såg att det kostar lika mycket att köpa bara proteinpulvret som proteinpulvret + N.O.-Xplode slog jag till på den sistnämnda duon (just nu 479 kr hos Gymgrossisten). Så nu ska här exploderas. 😉

Jag måste också få in nya övningar (av min bror eller en pt), nya skor och nya träningskläder. Motivationen är det inget fel på alls så det känns inte jobbigt med minst fyra träningspass per vecka. De senaste två träningstillfällena har jag känt att jag har kommit över puckeln och börjat orka mer. Jag måste “bara” se till att undvika att bli sjuk och sova ordentligt. Den riktigt stora utmaningen blir att få till mer sömn.

Hur går det med din träning?

2 Comments

  1. 10 February 2014 / 08:47

    Min träning går superdåligt just nu men förhoppningsvis kan jag börja snart igen. Jag har testat en hel del proteinpulver genom åren och min favorit är den här: http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Kasein/Body-Science-Casein.html

    Väldigt krämig konsistens. Om man tar lite mindre vätska kan man göra fluffiga puddingar och äta som mellanmål (eller istället för sötsaker när suget faller på). Inte lika sötsliskigt som andra sorter jag testat.

  2. 10 February 2014 / 13:28

    Jag är i startgroparna och testar mig fram för att se vad jag gillar, vad som funkar för mig och hur min kropp svarar. Försöker lära mig att styrketräna hemma och få in regelbundna rutiner.
    Jag vet att det finns många experter och pt’s som skriver om träning, men jag tycker om att läsa såna här träningsinlägg av helt vanliga kvinnor för att se hur andra brukar göra, inspireras och få tips. Det känns mer realistiskt – kan andra tjejer så kan ju jag också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.