ANNONS:

Vårfräsch makeup

varfrasch2

Detta såg fräscht ut, hittade bilden hos Eleven som säljer Clarins. Igår blev jag fotograferad för en tidning och då kom jag på att jag måste skaffa fler vårfräscha makeup-produkter. Det funkar inte att bara slänga på sig en BB-kräm och tro att det räcker. Så gör jag nu oavsett om det är vardag, fest eller fotografering. Jag måste ha en ny concealer, foundation och rouge.

1 Comment

  1. 7 February 2014 / 19:08

    Det såg verkligen fräscht ut! Tycker att man blir sugen på skira färger både på kläder, make och inredning. Ljusrosa är en färg som jag suktar efter just nu på alla fronter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.