Seg laptop

Använder min laptop för att jobba undan innan butikerna öppnar kl. 10, men den är så fruktansvärt seg. Jag vill ha en bärbar som är lika snabb som min stationära men det verkar svårt att hitta. Har inte upptäckt någon som klarar av mina tvära kast mellan webbläsare, Photoshop och Word exempelvis. Jag är nog extremt kräsen och tycker det är jobbigt att vänta för det känns som om jag slösar på min dyrbara tid. 😉 Jag skulle hunnit mycket mer om jag suttit hemma och jobbat.

Skulle ni mot förmodan känna till en snabb laptop så tipsa mig, please! Innan jag blir galen. 🙂

Jag har testat två olika MAC men jag tycker de är sega också.

4 Comments

 1. B-M
  4 February 2014 / 11:35

  Har en HP Elitebook 2170p och den räcker bra för att snurra Autocad 🙂

 2. Aggie
  4 February 2014 / 19:23

  Hej!

  Man testa nya MacBook pro och gå upp till värstingen 🙂 Du kan ju gå in och skräddarsy din mac på deras hemsida eller media markt också.

  Älskar MAC! Håller så otroligt mycket längre och blir inte segare vid uppstarten av datorn tex som pc ofta blir. Vår 5 år gamla macbook va snabbare än många nya pc…

  Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.