ANNONS:

Träningsbyxor

087

Jag funderar på att köpa de här träningsbyxorna från Gina Tricot. Linnen behöver jag också men det är svårare att hitta i den modellen jag vill ha.

Något jag också behöver är snygga myskläder. Funderar på Odd Molly för de är så himlans sköna.

Många tycker det är trist att köpa träningskläder, myskläder och baskläder men jag tycker det är kul. Myskläder som används varje kväll är ju verkligen värda att satsa på till skillnad från en lång festklänning som bara används en gång.

Eller vad säger du?

3 Comments

  1. 28 January 2014 / 22:42

    Tycker också det är kul med träningskläder. Och myskläder, men mer kul att ha dem än att köpa dem 😉 Tar gärna emot tips på snygga myskläder om du hittar några! Odd Mollys är ju rätt pricy dock så dem är jag nog lite för snål för 🙂

  2. Camilla
    31 January 2014 / 07:07

    Jag köper mer än gärna träningskläder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.