Klänningsmodeller jag leter efter

l1

Fin modell med inte färgen jag vill ha.

l2

Också fin modell men fel färg. Hade gärna fått vara mer V-ringad eller åtminstone urringad.

l3

Också fin men bort med puffärmarna tack.

Dessa tre klänningar kommer från Vero Moda och passar bra in på vilken typ av klänningar jag söker. Drömmen är en enkel klänning med V-ringning, trekvartsärmar och som slutar ovanför knäna. Och så vill jag ha annan färg än svart, grått och kritvitt. Jag kan tänka mig att lägga en rejäl slant på en, men trots detta har jag inte lyckats hitta någon sådan klänning efter flera månaders letande i butik såväl som webshop.

Mitt sista alternativ är att sy upp en. Någon som vet vad det kan kosta? Ett annat alternativ är att sy om en. Ett tredje alternativ jag har funderat över är att färga om en, men det är omöjligt med svart och riskabelt om jag utgår från en ljus klänning som har ljus tråd.

Mitt sista hopp är er! 🙂 Någon som har sett klänningen jag letar efter?

9 Comments

 1. ella
  29 January 2014 / 10:52

  För att inte glömma DvF, där har du armar i alla möjliga längder, mönster – dock kanske du inte vill ha wrap

  http://www.dvf.com/dresses/

 2. Emma
  29 January 2014 / 12:38

  Mango outlet (webshopen) brukar ha en hel del fina klänningar 🙂

 3. Carro
  29 January 2014 / 15:12

  Greta har ju den typen av klänningar, lycka till:)

 4. 30 January 2014 / 22:37

  Tack för alla bra tips! Ett problem är att jag bara är 164 cm och de flesta klänningar som ska sluta ovanför knät hamnar under på mig.

  • E
   30 January 2014 / 22:46

   Jag är ännu kortare (!) än så. Whyredklänningen jag tipsade om slutar exakt ovanför knäna på mig, vilket passade bra då den köptes inför mitt bröllop, och jag inte ville ha allt för kort klänning i kyrkan. Men nu tänker jag att jag bara kan lämna in den nånstans och sy upp den 10 cm kanske.

   • 30 January 2014 / 22:48

    E, OK! 🙂 Då ska jag kika på den igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.