SMECC AB

smeccbloggen

Idag var jag hos banken och fixade det sista – bankgiro, dosa, kort, inlösenavtal och annat smått och gått. Inom några dagar hoppas jag att F-skattebeviset från Skatteverket är klart. Det nya namnet blev SMECC, eller Smecc om man hellre vill det, och det uttalas [smeck]  som i “sitter som ett smäck”. Det är en förkortning av Sociala Medier & ECommerce och berör allt jag sysslat med när det gäller mitt företagande de senaste 15 åren, och kommer nog att räcka i minst 15 år till. Får jag hoppas. 🙂 Under bifirman BuyStyle ligger min blogg och Stylistonline.nu. Den andra bifirman heter Addect. För resten av verksamheten används SMECC AB.

Logga och hemsida är på g!

3 Comments

  1. 28 January 2014 / 08:35

    Grattis! Kul att det börjar bli klart. Besökte precis din sida på LinkedIn och då såg jag ett företagsnamn som jag inte kände igen så då kikade jag in på bloggen för att kolla om det var klart. Bra namnval måste jag säga 🙂

  2. eva
    28 January 2014 / 22:14

    Gratulerar !! Jättebra namnval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.