ANNONS:

Nytt till garderoben

kola2

Jag hinner inte riktigt med min egen stil just nu, hösten rusade bara iväg, men i helgen beställde jag nya byxor, toppar och klänningar, bland annat de här kolafärgade byxorna från Zara och t-shirten från Acne/Wakakuu. Jag har rensat bra i gardroben tidigt i höstas men måste fylla på med nytt. Ska bli skoj att prova och jag tänkte visa upp det också såklart under veckan allt eftersom det kommer. 🙂

4 Comments

  1. 26 January 2014 / 21:47

    Toppen ser skön ut!

  2. 26 January 2014 / 23:18

    Ser fram emot att se allt nytt!:-)

  3. 27 January 2014 / 19:14

    Byxorna var jättefina! De skulle jag också gärna ha i min garderob. Men jag har köpstopp just nu, får se hur länge jag kan hålla mig till det. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.