Soffbord

rea
Foto: Soffbordet jag vill ha! Vitt, rundat utan skarpa kanter att ramla in i, tidningshylla, stabilt och enkla ben i trä.

Jag fick sovmorgon fram till tio, sedan ett par timmars jobb för en kund, därefter styrketräning och resten av dagen till nödvändigheter som matlagning och liknande. Ikväll hoppas jag hinna minst en timme framför datorn, bl. a. min blogg och listor som måste göras inför nästa företagsstart. Sedan måste här städas precis överallt, men jag tror jag kör igång med det på tisdag när mitt skrivbord och hylla kommer. Jag har förresten hittat soffa och soffbord jag vill ha, men inte hunnit visa sambon än, och helt slagit komattan ur hågen (eller hagen om ni så vill ;)).

2 Comments

  1. caroline
    26 January 2014 / 21:52

    snyggt, vart kommer bordet ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.