Kohud

kohud
Foto: Kohudsmatta, 1295 kr hos IKEA. Finns i svart också.

Försöker övertala sambon att det hade varit skitsnyggt med kohud i vardagsrummet men han tycker det är vidrigt att ha kons hud på golvet. Eftersom vi äter kött och biff tycker jag inte att det är så farligt. Kan man äta kött kan man ha huden som matta på golvet. Ja ja, jag fick i alla fall beställt ny skrivbordsskiva och bokhylla i hallen. Jag börjar med att piffa upp i hallen. Tanken är att hinna gå igenom huset under det här året. Jag tänker mig hall och barnens rum i vår. Vardagsrummet i sommar och köket till hösten.

Men vad tycker ni, är det vidrigt med kohud på golvet?

Uppdaterat!
Det här tyckte jag var snyggt.

14 Comments

 1. Anni
  21 January 2014 / 10:22

  Vidrigt ;-), men så äter jag inte kött heller.

 2. Kattis
  21 January 2014 / 10:43

  Jag tycker iaf inte att det ser snyggt ut, det ser väldigt hudaktigt ut! 🙂 Fårskinn är däremot mysigt. Men det är samma sak. Om man vet att det går sjysst till så kan det vara ok, tycker jag. Du kanske få göra en egen liten kohudshörna i stället för att ha den i vardagsrummet.

 3. 21 January 2014 / 16:54

  Har inga problem med att det är hud men däremot tycker jag att det blir lite menlöst med enfärgad brun hemma hos oss. I så fall föredrar jag en riktig ko-fläckig hud :-D. Men hemma hos dig kanske brunt funkar.

  • 22 January 2014 / 22:26

   Håller med. Det ska ju synas att det är ko. 🙂

 4. Ida
  21 January 2014 / 18:56

  Kohud är supersnyggt, men ikeas är så tunna och taffliga ^^

 5. 21 January 2014 / 20:02

  Jag är för både kött och hud. Inte så förvånande kanske, jag har jägarexamen och allt 🙂 Men ju justare kött, desto bättre! Egenjagat är väldigt juste! (även om just jag bara skjuter ledrduvor, men själva principen!)

 6. Ella
  21 January 2014 / 20:44

  Vi hade faktiskt en kohudsmatta i vardagsrummet men jag tröttnade bara efter några månader och bytte ut den mot en mer klassiskt mönstrad mörkgrå/vit. Men jag håller med om att kombinationen på inspirationsbilden var riktigt snygg!

  • 22 January 2014 / 22:25

   OK, det var intressant att veta. Då ska jag tänka mig för. 🙂

 7. 22 January 2014 / 13:01

  Inte vidrigt, bara fult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.