Tårtor

 g1
g2
Nu har vi varit och ätit hälleflundra (eller helgeflundra som jag numera vet att det också kan kallas – tack språkpolisen :))! Jag blev dessutom födelsedagsfirad igen med pompa och ståt. Fick bl. a. en till kruka från Svenskt Tenn i större storlek. Det kommer att bli så skoj att piffa till i vardagsrummet!

Egentligen skulle jag vilja blogga mer ikväll men jag ska vara smart och lägga mig. Imorgon blir det mer fokus på bloggen och annat jobbrelaterat. Ska bl.a. hämta pärmar hos redovisningskonsulten och lägga upp en strategi för sociala medier åt en kund.

2 Comments

  1. Christina
    6 January 2014 / 12:54

    Såg också helgeflundra på en meny någonstans så jag kollade upp det och det hette så förr då man hade fastan och inte åt kött, men fisk fick man äta, bl.a hälleflundra som då kalldes “helig flundra” och senare blev helgeflundra 🙂
    Men visst låter namnet lite knasigt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.