Stoppa barnäktenskap

storrabarnaktenskap

Imorgon startar kampanjen #stoppabarnäktenskap. Det är mina f.d. kursare på sociala media-kursen som har hand om kampanjen med Zinat Pirzadeh som frontfigur och jag vill självklart dra mitt lilla strå till stacken! 🙂 På sidan Stoppa barnäktenskap finns mer info att läsa om barnäktenskap. Jag tar självklart avstånd ifrån barnäktenskap och hoppas att ni gör det också. Sprid info om detta genom att tagga #stoppabarnäktenskap på Twitter, Instagram och Facebook . Blogga gärna om det också om ni har blogg. Tack på förhand! 🙂

2 Comments

  1. Molly
    1 January 2014 / 22:29

    Tack Tack Tack =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.