Den här kjolen

gronpalett

Här är kjolen jag köpte innan jul hos Gina Tricot för att ha på nyår. Jag valde mellan denna och den långa guldiga och blev snål (dumsnål?). Nackdelen med den långa är att den kanske inte används så ofta och den är så lång att jag måste ha klackar. Men när jag tänker efter var det kanske inte helt rätt beslut ändå. Jag menar, hur mycket mer använder man en kort, grön paljettkjol än en lång guldig? 😉

4 Comments

  1. 30 December 2013 / 10:10

    Kort grön slår lång guld i nio fall av tio! Åtminstone i mitt liv…

  2. 30 December 2013 / 13:39

    Tycker att du valde helt rätt! Tror du kommer ha mycket användning för denna kjol. En lång guldig kan bli för mycket och är inte lika användbar.
    Kram
    Carina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.