ANNONS:

Glögg

Ikväll har jag äntligen druckit glögg. Jag har tänkt göra det så många gånger under december men det har kommit annat i vägen. Men ikväll så! Lite starkt var det allt, men russinen blev goda, så nästa gång blir det saftglögg vilket jag gillar bäst. Jag blir lite stressad av att inte vara julstressad, men jag vänjer mig säkert. 😉 Imorgon blir det lunch med bästa kompisen samt jobb på Valengallerian.

Hur har du det i julstöket?

2 Comments

  1. 20 December 2013 / 23:19

    Jag har allt eller inget under kontroll. Jobbar på julafton fram till 14:15 och sen ska vi fira jul hemma hos oss så vi får väl se hur det kommer att funka 😉
    KRAM ANNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.