Lyxiga ätbara guldkulor

julgodis

Sambon är på julfest och barnen sover. Vad gör jag då? Jo, jag tar fram ett härligt, lyxigt godis som sambon fick som julgåva från jobbet. Ska snart tappa upp lite het glögg också. Jag som i normala fall inte förstår grejen med lakrits har fallit pladask. Inuti finns lakrits och sedan överdrag med vit choklad och hallon, och slutligen ett guldigt puder som färgar läpparna på ett markant sätt så att de skimrar i guld. Finns att klicka hem här. Kan tänka mig att det blir en utmärkt julklapp till lakritsälskaren. Trevliga att bjuda på nyår också!

2 Comments

  1. Carro
    14 December 2013 / 01:52

    Mums! Dom låter ju helt underbara:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.