ANNONS:

Håret

haret

Har glömt att visa er hur det blev. Kapade en bra bit på längden och plötsligt är jag hur nöjd som helst med längden och har inte håret uppsatt så ofta längre. Färgen däremot är jag inte klar med. Det är inte precis lika blont längre utan mer dämpat men utväxten syns och jag behöver jämna till färgen ännu mer. Så mycket utväxt tycker jag ändå inte det brukar vara efter slingning men det kan bero på att jag har blonderat det senaste året och då får man bort utväxten mer. Jag har hittat en ny inspirationsbild vad gäller hårfärg. Jag kompletterar inlägget med den ikväll.

Uppdaterat kl. 22:01
haret
Den här färgen kanske? Bilden kommer från Vero Moda.

4 Comments

 1. Christine
  10 December 2013 / 18:18

  Åh fräscht!!! Vill klippa mig, jag med… Har sparat i en evighet dock så jag ska njuta av det jättelånga nu under julen och sen åker allt 🙂

 2. Carro
  10 December 2013 / 22:13

  Jätte snyggt!

 3. 11 December 2013 / 19:59

  Jättesnygg längd!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.