En ljuvlig fredagsfrukost…not

20131206-090440.jpg

Hektor har förmodligen fått vattenkoppor så vi får ändra en del planer i helgen. Chloé får nog det också vilken minut som helst. Jag hann inte göra min havrepannkakor i morse (heller) utan får äta tråkiga mackor. Tog med dem till kontoret i Trelleborg då jag är här i förmiddag. Har fått fler kul butiker att jobba med. 🙂 Så idag blir det mycket foton och spring i butiker.

Tips! Glöm inte att nyttja julklappshjälpen i Valen-bloggen.

1 Comment

  1. 6 December 2013 / 12:06

    Lycka till och hoppas på en lindrig variant! Förhoppningsvis får hon inte vattenkoppor när han friskförklaras … Så var det när våra tvillinga hade vattenkoppor för ett antal år sedan. Vår barnläkare var benhård på att de skulle vara hemma i 14 dagar och friskskrev dem helt enkelt inte tidigare, så det blev till att vackert stanna hemma. Samma dag som sonen fick det efterlängtade intyget och fick gå tillbaka till dagis -och jag till jobbet!- hittade jag en vattenkoppa på dottern. Jag är fortfarande tacksam för att farmor kom och tog en del av den 14-dagars perioden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.