Reparerande schampo Pureology som skyddar färgen

sch
Det blev en rejäl klippning igår och så fick jag något mörkare slingor så att den blonda färgen är mer dämpad. Hårfärgen börjar också bli mer jämn. Känns så mycket bättre. 🙂 I slutet av januari ska jag slinga igen och ev. bli guldigare och mörkare, men jag tar det successivt.

Jag köpte ett nytt schampo igår från Pureology eftersom jag behöver ett nytt nu när inte silverschampo är aktuellt längre. Pureology är ganska dyrt men ska vara mycket bra. Det blev ett repair-schampo med protein. När det gäller balsam ska jag satsa på fukt.

Tips! Beautyplanet säljer Pureology billigare.

1 Comment

  1. 5 December 2013 / 09:29

    Det blev säkert jättefint! Men vi måste ju få se en bild. 🙂 Ha en din dag. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.