Ny hårinpackning för test

masken?
Idag ska jag äntligen till frisör för att klippa och slinga. Exakt vad som ska göras är inte klart men jag vill se lyxigare ut både vad gäller färg och klippning. Därefter ska jag bli bättre på att använda inpackning igen. Har slarvat med inpackning för länge. I förrgår fick jag en ny inpackning från Amika så det blir perfekt att börja med den. Inpackningen från kostar 269 kr och här är produktbeskrivningen jag fick med pressutskicket:

Amika Nourishing Hair Mask 250 ml, är en  intensivt återfuktande och återuppbyggande inpackning. Masken är djupt vårdande och förseglar kluvna toppar på ett kick! Glansen och elasticiteten i håret ökar hela vägen ner till roten. Verkar även naturligt färgbevarande och ger håret en silkeslen känsla!

Och visst låter det bra? Jag återkommer med recension.

1 Comment

  1. 3 December 2013 / 11:30

    Har precis kommit hem från frissan. För mig blev det bara klippning. Men så skönt det är att sitta där, skulle kunna tillbringa hela dagen hos frisören. Hoppas du blir nöjd! Ha en fortsatt fin dag. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.