Min utsikt

utsikt
Sedan en vecka tillbaka sitter jag alltså i Trelleborg med den här utsikten varvat med min kontorshörna hemma. Fast så mycket sitter jag inte och tittar ut, nej, jag befinner mig mest i butikerna för att kolla in erbjudanden till Valengallerians blogg. Den här veckan har jag kört igång med både bloggen och instagram (sök efter valengallerian) och jag inser att det kommer att bli hur mycket shoppingtips som helst och att flertalet av tipsen fungerar i hela landet eftersom många butiker är kedjor. Teman jag tänkte hålla mig till under december är julklappar, fest och mys.

1 Comment

  1. Eva
    4 December 2013 / 21:02

    Så intressant. Ska bli skoj att följa. //Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.