ANNONS:

Varning för GPS

I förmiddags skulle jag till Ideon i Lund för ett möte. Då jag har gått på Kemicentrum vet jag ungefär var Ideon ligger, men eftersom jag har världens sämsta lokalsinne (ja, verkligen!) ställde jag in GPS:en i mobilen så att den beskrev vägen till Ideon i Lund. Just för att inte råka förvirra mig och för att vara på plats i tid. Det var bara det att jag hamnade på Hotell Ideon. Haha, så typiskt mig. Jag kom försent förstås vilket jag avskyr att göra när det gäller jobb och liknande sammanhang. Det får liksom inte hända.

Så tänk er för innan ni litar helt på GPS:en är mitt tips för dagen!

P.S. Det verkar ju ändå som om en del av er kan läsa mina nya inlägg. Jag vet inte riktigt vad det beror på att alla inte kan se. Tiden får utvisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.