Äntligen kväll!

20131126-202231.jpg
Hela dagen har varit full av strul; har inte hunnit så mycket jag planerade, fick reda på att köket kan ta sex veckor att fixa, Hektor klämde fingrarna rejält idag, Chloé ramlade in i bordskanten, någon har stulit massor av text och bilder från bloggen (skriver mer om det sen) vilket innebär strul och att jag kommer att tappa på Google bl. a. och en del annat jag inte ens minns. Efter middagen kom jag iväg och tränade och då vände det, hade massor av energi och kunde lyfta en aning mer än vanligt. Nu fortsätter jag med hett, grönt te och ska förbereda mig inför ett möte imorgon. Eller två faktiskt.

Hur har dagen varit för er – har ni haft flyt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.