Varmröd tunn tröja från H&M Trend

rott2
rott3

Om inte det skarpa provrumsljuset lurade mig är den här tunna och fina tröjan varm i färgen. Måste checka det i dagsljus sen. Jag slog till på den faktiskt då den är ganska nätt och tunn i tyget med transparenta ärmar så att den passar även till fest plus att jag, som sagt, tror att färgen är varm. Priset på 349 kr gjorde inte köpet svårare. 😉

4 Comments

 1. Marianne
  21 November 2013 / 15:51

  Hej; Har du fått Marant (H&M) klänningen? Hur satt den på? Vill gärna se bild. Köpte byxorna i guldig ton men gillade inte att guldtråden kliade så fasligt. Gillade dock färg och mönster… Tack för bra läsning!

  • 22 November 2013 / 21:47

   Japp, jag gillade verkligen färgen men modellen var inte helt bra på mig. Det blev för mycket tyg på mig som inte är så lång, vilket gjorde att klänningen blev väldigt fluffig och konstig över mittenpariet.

 2. Ingela
  21 November 2013 / 17:19

  Jag hade gissat på att det är en kall färg…, men jag vet inte 😛 Känns inte som jag skulle passa i den färgen och jag tror jag ska ha varma färger…hmm. Om man passar i olivgrönt, orange mm…det är väl varma?
  Också nyfiken på hur din isabel marant klänning såg ut!

  • 22 November 2013 / 21:46

   Ja, olivgrönt och orange är varma. Sen får man förstås se till nyansen också. Den röda tröjan var varm. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.