ANNONS:

Kycklingtips!

kycklinggott

Måste dela med mig av min favoritkyckling. Den här marinaden är min absoluta favorit just nu; olja, japansk soja, vitlök, torkad dragon, citron, honung, vitlök och svartpeppar. Jag vispar ihop allt direkt i en braspanna och sedan i med halverade kycklingfiléer, rör om, och in i ugnen i 200 grader C i ca 10 minuter. Inget konstigt men gott.

Favoritsåsen är crème fraiche i smaken äpple/fänkål. Vansinnigt god! Har ni inte testat den sedan jag tipsade om den sist så måste ni göra det nu. OK? 🙂

4 Comments

 1. Eva
  19 November 2013 / 11:57

  Jag köpte och provade, tog med till jobbet så fler kollegor fick lukta och prova. Men om den var som den skulle, jätteskum och ingen som gillade den. Luktade och smakade lacknafta eller något åt det hållet. Så tyvärr, köper inte den igen.

  • 19 November 2013 / 21:11

   Oj då, lät inte gott. Kan det vara fänkålen som spökar?

 2. 19 November 2013 / 12:01

  Tar tacksamt emot all matinspo som jag kan komma över. Ska testa det här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.