Klänning från Isabel Marant Pour H&M

Köpte ni något? Efter ca 3 h kom jag in i webbutiken och klickade hem den här sidenklänningen. Modellen är inte klockren på mig, men jag vill ändå testa, och många av plaggen är svarta eller grå men det här klänningen har lite guld i sidentyget. Om inte annat är det kul att testa!

Köpte ni något?

7 Comments

 1. J
  14 November 2013 / 19:58

  Jag var inne på H&M idag och klämde lite på det som var kvar, men nä, blev inte imponerad (och då har jag ändå personalrabatt på plaggen). Det var fina snitt och lite roligare mönster men jag hittade lika mycket fint på Premium Quality-avdelningen. Hade annars kunnat tänka mig den röda scarfen med långa fransar:-)

 2. 15 November 2013 / 08:28

  Testade efter en timme och då kom jag in direkt. Däremot var det mesta slutsålt så jag tröttnade. Hade jag haft span på något speciellt och det funnits kvar hade jag säkert slagit till. Nu slösurfade jag bara och tänkte spontanhandla om jag hittade något och då blev det snabbt tröttsamt när allt man klickade på var slut.

  • 17 November 2013 / 09:10

   Det kommer kanske in nytt om någon vecka, brukar vara så.

 3. 15 November 2013 / 10:53

  Jag köpte den grå kavajrocken till mig och shorts, linne och collegetröja till Stella =)

  Var sugen på byxorna i samma tyg som klänningen du beställde, men det blev inget köp.

 4. Christine
  15 November 2013 / 16:32

  Tyckte inte att klänningen du köpte såg så spännande ut på produktbilden men fick nyss se en bild på en tjej som bar den, och där såg den verkligen drop dead skitsnygg ut! Ska bli spännande att höra vad du tycker :-).

  • 17 November 2013 / 09:08

   Låter lovande! 🙂 Hoppas jag kan ha den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.