Jag ska välja skor

Jag beställde hem ett par skor från Coolway/Zalando och ett par från Vagabond/Boozt, och kommer att behålla ett av paren. De från Coolway har tunnare sula och fördelarna är att de lätt dras på, färgen passar till det mesta och de ser ganska nätta ut på foten om man ser till längden. Resåren är brunare än vad bilden visar. De från Vagabond ser mer business-aktiga ut och är härligt cognacsfärgade samt har en rejälare sula men foten ser extremt lång ut i den här modellen. Synd att inte skaftet är vidare för då hade de sett kortare ut.

Vilka hade ni valt?

12 Comments

 1. anna
  10 November 2013 / 12:50

  Åh vad svårt. De från vagabond ser skönare ut. Viktigt att de är sköna. Får man stora fötter i dem är det däremot inte så skoj. Gillar coolways modell men färgen mer på vagabond.

  • 11 November 2013 / 21:32

   Ja, jag med. Behöll Coolway och ska skaffa ett par cognacsbruna också, senare.

 2. 10 November 2013 / 13:10

  Jag tycker de från coolway är mycket snyggare. Snyggt utan sömmar och detaljer. Sulan ser dock väldigt tunn ut. Kanske blir halkiga och blöta lätt? Ska du ha dem mycket inomhus är det säkert inget problem. Ha på kontoret, gå i affärer o.s.v.

 3. B-M
  10 November 2013 / 16:18

  de som är bekvämast 😉

  • 11 November 2013 / 21:32

   Coolway är nog snäpper bekvämare så då valde jag rätt. 🙂

 4. Åsa P
  10 November 2013 / 16:43

  Jag tycker de nedersta är snyggast, alltså hade jag valt dem! 🙂

 5. Carro
  10 November 2013 / 21:48

  Gillar färgen på vagabond bäst! Men inte roligt med långa fötter ..
  Kanske bättre att vänta tills du hittar ett par som du verkligen gillar på alla vis

  • 11 November 2013 / 21:31

   Jag behöll Coolway för jag gillar den stilen också, sedan ska jag skaffa ett par liknande de från Vagabond fast med “kortare fötter”. 🙂

 6. ellendellen
  10 November 2013 / 21:49

  Måste tipsa om de jag precis köpt. Har letat bruna, enkla, låga boots långe och hittade de till slut på din sko (trodde jag aldrig ska tilläggas)
  Jag får inte till att länka men dom är av märket XIT, är i brunt läder och har namnet halvhög känga. Från kollektionen a better choice. Kostar 899kr. Har dragkedjan på sidorna, litet spänne och är lite större i “öppningen” vilket jag gillar med då jag har strl 41. Ta en kik, kanske är nått för dig me. Tycker dom e grymt snygga 🙂
  Tack gör en tipsig blogg.

  • 11 November 2013 / 21:30

   Tack för tipset ser jättefina ut!! Jag ska in i en butik och testa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.