Bärbar klänning

Jag är på jakt efter en fin men enkel klänning och då sprang jag på (visuellt) de här två klänningarna från Esprit. Supersnygga i all sin enkelhet och enklare att bära upp än tonårstajta fodral. De kostar 599 kr hos Ellos.

Tips! Båtringningen hjälper till att bredda axlarna vilket är fint på dig som är lite mindre upptill.

4 Comments

 1. Lisa
  5 November 2013 / 22:16

  Ser mycket fina ut. Jag gillar verkligen den där typen av klänning med slappare överdel och tajt nertill.

 2. anna
  6 November 2013 / 10:03

  Fina klänningar. Tänkte höra med dig om de svarta lågklackade stövlarna från la redoute som du har om de är tighta över benen? Jag har lite kraftigare ben än dig och funderar på om de blir för smala. Är sugen på att klicka hem ett par.

  • 8 November 2013 / 08:23

   Svårt att säga, eftersom jag inte har problem med vaderna, men jag vet att La Redoute brukar ha sina skomodeller i olika modeller, smal, medium eller bred vad, så testa för bredare vader så ska det nog gå bra. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.