Få snurr på färganvändandet

I fredags fick jag hem mina färgsnurror och jag tycker de är såååå bra. Man får en bra bild över vilken relation färgerna har till varandra och hur de kan kombineras på bästa sätt. Jag hade inte tänkt erbjuda så mycket produkter i min styling-webshop men om intresse finns kan jag ta in sådana här. De finns i olika storlekar. Är det något som ni tycker verkar skoj eller känns det för mycket överkurs?

Jag har börjat planera vilka tjänster som ska erbjudas vid starten men skulle gärna vilja att ni tycker till så det blir rätt. Jag gör en liten marknadsundersökning här i bloggen snart så baserar jag mina tjänster på vad ni verkligen vill ha.

8 Comments

 1. Carro
  3 November 2013 / 22:36

  Jättekul att lära sig att matcha!

 2. Lisa
  4 November 2013 / 11:24

  Jag som inte har öga för färger behöver alla hjälpmedel som finns. En sådan snurra verkar toppen 🙂

  • 5 November 2013 / 13:23

   Jag känner att jag lätt fastnar på invanda färgkombinationer. Nu ska jag testa fler med denna. 🙂

 3. Yvette
  4 November 2013 / 18:43

  Har en färgkarta med mig när jag shoppar och ser att denna snurra säkert skulle kunna ge mig ännu bättre möjligheter att våga mixa färger. Helt klart intressant förutsatt att kostnaden är rimlig.

  • 5 November 2013 / 13:22

   Kul med lite hjälpmedel! 🙂 Jag tror inte jag kommer ner under 100 kr men ska kolla upp närmare.

 4. 5 November 2013 / 13:03

  Skulle också kunna tänka mig att köpa en sådan snurra. Verkar super!
  Kram Annika

  • 5 November 2013 / 13:21

   Jag ska kolla upp vad priset skulle kunna bli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.