Känner du till bra mode- och skönhetsbloggar?

Fram till årsskiftet ska jag parallellt med bloggen och Stylistonline jobba som konsult/bloggrekryterare för ett intressant projekt. Jag har förstås redan börjat fundera på kvalitativa bloggar jag vill ha med men det är alltid kul med tips på nya. Så kontakta mig gärna om just Du driver en bra mode- eller skönhetsblogg, eller känner till någon riktigt bra bloggare som ger shoppingtips som får dig att smälla av. 😉

12 Comments

 1. Vivi
  27 October 2013 / 23:12

  Citycatwalk tycker jag har en klockren stil och smak. Kolla in henne!

 2. Susanna
  28 October 2013 / 14:19

  Jag gillar verkligen Minna Tannerfalk

 3. Molly
  28 October 2013 / 16:16

  Vad spännande! Jag är på g igen förresten; får hjälp med design just nu och kommer heta Ingela the librarian istället

 4. Lisa
  28 October 2013 / 22:35

  Jag tycker faktiskt att det är svårt att hitta intressanta modebloggar. Antingen är det fokus på shopping och konsumtion på ett sätt som känns helt fel eller så bloggar alla om samma saker/plagg. Gillar att du satsar mer på diskussionen runt stil och kvalitet. Just nu känns du definitivt mest unik i modebloggvärlden Käthe. Både när det gäller målgrupp och färg/stil.

  När det gäller skönhetsbloggar så har jag ju bytt till den gröna sidan så jag läser oftast den typen av bloggar. Mina favoriter är Hanna: naturligtsnygg.se, ekosmetika, ingridbbeautiful.wordpress.com m.fl.

  Vad man inspireras av styrs ju till stor del av vilken stil man har. När det kommer till matchande stil är det förutom dig den här tjejen jag gillar: tuvamamlmo.blogg.se

  • 31 October 2013 / 09:55

   Tack för tipsen och tack snälla för komplimagen! 😉

 5. 30 October 2013 / 09:07

  Spännande
  Hoppas det blir från lite olika åldrar

 6. 30 October 2013 / 13:57

  Vad spännande! Blir kul att se vilka bloggar som du rekryterar. Ibland har jag en dröm om att få något spännande anbud för min blogg men den drömmen viftar jag snabbt bort och inser att jag är för gammal och tråkig för sådant.

  Men blir kul att få höra mer om projektet du håller på med! Jag gillar iaf din blogg supermycket. Kram

  • 31 October 2013 / 09:53

   Drömmar är till för att uppfyllas! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.