Arbetsskor

Igår hämtade jag ut bootsen från Johnny Bull som jag beställde från Ellos för lite mer än en månad sedan. Ni kanske kommer ihåg att jag tipsade om dem då?

De är ganska grova, om man säger så, och jag fick vibbar till Getta Grip och grova arbetsskor som ska skydda fötterna i farlig arbetsmiljöer. Tunga var de också och rabatten var spårlöst försvunnen. Så här grova skor är nog inte min grej, jag vill ha skor som funkar lika bra med barnen som på jobbmöten och det gör inte dessa.

Vad tycker ni andra som beställde? Fick ni behålla er rabatt?

3 Comments

 1. 27 October 2013 / 09:00

  Jag har inte fått mina än men rabatten verkar gälla. Tråkigt att de var så klumpiga. Jag har dock nättare stövlar med klack som jag gillar mycket så jag skulle nog kunna ha användning för en klumpigare sko när jag är ute med barnen.

 2. 27 October 2013 / 09:18

  Trist att du inte fick behålla rabatten, men jag tycker att de ser såå snygga ut! Har velat fram och tillbaka på om jag ska slå till på ett par Johhny Bulls eller inte.. 🙂
  Kram

 3. 27 October 2013 / 12:39

  Lisa och Therese, ni måste berätta vad ni tycker när/om ni får hem dem. Kan vara jag som inte gillar när det är för klumpigt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.