Glada pannkakan

När jag var liten hade jag svårt att äta på morgonen men nu vaknar jag hungrig och vill ha mina havrepannkakor varje morgon. När jag stekte en såg jag en glad gubbe* och det var ett bra tecken för jag har haft flyt hela dagen oavsett vad jag har tagit mig för. Härligt, härligt med medvind ibland!

*) Nåja, man ser det man vill se. 😉

7 Comments

 1. Engla
  24 October 2013 / 07:43

  Recept? 🙂

 2. 24 October 2013 / 07:46

  Kommer här! 🙂
  Mixa 2 ägg, lite salt, 1 dl havregryn, 1 dl mjölk och stek tre pannkakor i olivolja eller kokosolja. Jag äter mina med äpplemos och mycket kanel.

 3. Kattis
  25 October 2013 / 11:20

  Jag ser den också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.