Gräddvit blus från Vero Moda

Vero Moda


Foto: Vero Moda.

Jag hittade en fin blus på Vero Moda igår. Så där perfekt gräddig i tonen. Jag tror den passar dig som brukar gillar Odd Molly men vill hitta ett snyggt budgetalternativ. Priset är 300 kr och den finns att klicka hem hos Vero Moda . Ganska liten i storleken, jag hade absolut inte kunnat ha mindre än M.

2 Comments

  1. Elin
    23 October 2013 / 09:55

    Hej! Först vill jag bara berömma din blogg, klickar mig in hit dagligen för inspiration 🙂 Sen tänkte jag fråga om din Hamilton väska från Michael Kors.. Jag har själv blivit sugen på en i samma modell och färg, så tänkte fråga vart du köpt din? Har kollat runt efter samma färg som du har på din men med silverdetaljer, men tyvärr inte hittat den någonstans ännu – kanske vet du var den finns? 🙂 Är bara en chansning!

    • 24 October 2013 / 07:18

      Tackar och bockar! 🙂 Jag köpte min på Gillblads.se. Så börja med att kolla där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.